pengikut2 ku!!

Wednesday, June 26, 2013

I am grateful for.......???

hye world ! assalamualaikum and a very good nite all..sihat?hope you all in pink of health and always in him blessed .. oke aku dah lama sangat aku tak update and tetibe malam nie jari yang mulus nie *muntahhijauramai2yok! nak menaip pulak..oke ak busy gile! nak PPT hari tu kena siapkan folio Prinsip Perakaunan,,da nak abis ue Projek addmath lak..#maklumla nak SPM mmg cm nie..tapi ley bg alasan nk gune laptop lama2..haha and now ak bebas dr segala folio .. aku just nk fokus pd pljrn je skg nie..Trial just around the corner wo..! result PPT aku hmm mengecewakan sungguh oh..tp x pe! aku still syg kau result <3
result trial please to be nice to me yeah ! :)

hmm i am grateful for....??? for what?? what? and what ?! eh2 lek2 sume aku just grateful even kami x menang pun dalam pertandingan choral speaking tu sebab ade sekolah yang kena interview berlatiih selama 5 bulan oh ? what lima bulan? yes lima bulan tapi dak sambest bape   TIGA HARI JE ! tu un sebaik kami mengingatkan ticer kalau tidak rase nye sehari je kot..huhu hmm oke la tu dpt saguhati je ..anyway CONGRATEZ from us to SAMTSH,KISAS and other school sebab menang .. korang memang gempak la..siap ade gambar korg berlatih ..kena marah bagai..haha..pape pun congratez again ! :D

hmm kami budak2 choral terpakse melepas kn peluang masuk SUSBEST sebab clash ! SUSBEST tu pe?? tu nama hari sukan kat SAMBEST ..huhu.. nak say congrates to CORDOVA sebab dapat JUARA..kite x gadoh2 kn just saing secara sihat..this year rezki korg..for DIMASHQ don't be sad oke..next year naik kan balek semua acara oke..insyaallah rezki juara next year..:)


last but not least please pray for me SPM this year straight A+'s ! huhu
nie gambr2 buat tinjau2 ..:)





















oke that's all from me :)




2 comments:

  1. ehem2! gmbar2 yg kt ats tu aku tgkap! *nkbanggasikit

    ReplyDelete