pengikut2 ku!!

Friday, December 30, 2011

merayu kat sahabat.

Assalamualaikum semua.:)oke korunk mesti  cakap yang aku rajen untuk update blog..pffftt!haha..aku sendiri tak twu kenapa aku nak update blog sangat lagi2 dah nak naek sekolah nieyh..ngggeee~
and and lepas nieyh aku nak tebus balek kekecewaan aku tu..!nak stadi btol2 tok SPM! semangat ! yeah !
haha...

oke2 aku nak tunjuk nieyh dulu..----->

 omey, aku and qila <3

hoho..gambar bestie ! kami bertige ..yeah !

post nieyh ak created for omey :)

hoi budak!kau twu tak yang aku nanges mse chat nan kau mse petang ue..rase hati aku memang dah berderai sangat2 ohh..baru nak baek tapi kau wat hati aku jatuh berderai semula..
lagi2 ayat kau macam nieyh ---> kalau aku mati pun kau akan hilang aku jugak !<----pergh ayat memang sentap  kawan.!

wey aku sedeyh la dapat tawu yang kau nak pindah..walaupun x konfem ag..rase nak meraung jerp!sebab nanti aku akan kehilangan seorang yang namanye  sahabat.walaupun aku baru jerp rapad nan kau tahun nieyh tapi banyak kenangan yang kite dah acting same2..lagi2 tyme besday kau..best tengok kau nangis cm ue..:P
aku juga akan rindu ayat and perw yang kite da buad sama2 yang kau dengan aku buad:

  • syaie , nanti kau datang dorm taw ak ade cer nk cer kat kau 
  • weyh kol bpe nak mndi,basuh bju sume?
  • syaie makan ape ha petang nieyh ,kalau ayam jom g mkn kol 6:30 lps mandi aw !
  • weyh nnt nk stadi kat mane musolla erk?
  • minggu nieyh bwk mknn tw t kite mkn same2 kat dorm aku..
  • weyh tengok la nieyh aku ade blackforest?*jeles doe 
  • ala kau bukan nak layan aku lagi kn kau asyik nan dye jerp(ayat jeles kau)
  • kau anta letter kat bawah ue ade tulis "nikita club"..
  • nyanyi same2 lagu saat terakhir
  • pegi dorm kau borak + kutuk mcm2
  • n so on
weyh nmpak tak yang aku keep  kau dalam hati aku..windu ohh..aku tengah ta sabar untuk dengar n buad mase kat skolah nnt..tapi harapan aku hancor lps gaye kau nk pindah ue..*oke stop


Dulu kau pujuk aku untuk stay kan?skunk nieyh aku nak pujuk and  begging gile2 kat kau supaya kau pun tak pindah..
alasan kau tak bagi aku pindah

aku menangis ohh bace sebab kau..and skunk nieyh kau pikir la balek ea..
aku sanggup melutut kat kau supaya kau tak pindah..kau nak?kau cakap je nanti aku buad kat sekolah nanti..
jangan larh tinggalkan aku kat sambest kalau kau pindah kau bawak aku sekali boleyh?*ecehh ayat setia bhai..HAHA..wey tak cukup la setahun untuk aku kawan nan kau..!*sedeyh lorh.:(

OHMY anniversary friendship kite da setahun weyh..ingat tak?

last but not least ,,
wahai member ku yang kusayangi ,, aku suke sangat tengok gambar diatas nieyh..tyme aku nangis,sebelom tido aku akan tenong dalam2 gambar nieyh..aku letak gambar di ats ue kat wallpaper ak..aku bersyukur sangat2 yang allah da kurniakan kau tok jadik bestie aku lepas ezzie yani ue..aku susah ohh tok melabelkan kawan2 aku sebagai bestie tapi lepas kite berkawan aku teros label kau dalam hati aku as my bestie  ----> FYI only oke? haha..

nah tengok gambar kenangan kite.:)








kalau kau pindah konfem aku yang first akan nangis dulu macam kau pengsan mase hari sukan dulu and aku akan nangis setiap malam sebab kau pergi..!


sebagai sahabat..!

5 comments:

  1. syaie ! sumpa terharu :D
    *perasan kan , padahal ni post tuk omey*
    tp aq mmg terharu :) n tacing gile ni ..

    ReplyDelete
  2. fewwwwitt ! terharu ott :')

    ReplyDelete