pengikut2 ku!!

Friday, December 23, 2011

kata - kata dari sume yang rapad:)

assalamualaikum semua.:)
aku terharu larh dengan semua yang rapad nan aku..huhu.lagi2 budak form aku..mereka amat larh aku sayangi..wey sumpah doe aku sangat sangat larh  menyesal sebab aku tak kenal korunk sedalam yang mungkin dalam mase tiga tahun..tapi aku tawu kite semua kawan kerana ALLAH..kan kan kan?*senyum
ermm aku lagi larh terharu pabila ade seorang kakak form 5 tahun nieyh sangat larh sayang pada aku..    *menyesal tak rapad nan dye tyme kat sekolah.malah tak pernah tegur pun..ngggee~


sebenar2 ye aku buad post ini sebab aku tengah kumpol kan jawapan tok soalan ini:



nampak tak?soalan ye berbentuk ape?kalau tak nampak pendek umo.haha..

aku tanye kat ramai orang ohh..banyak la jawapan yang gitu lawak,terharu n so on.:)siyes weyh aku terharu dapat budak form cam korunk..huhu..oke nieyh antare jwpn dekat facebook aku..


dari ketua form

nieyh nadwah punye..love it <3

comeyl la sebab bdak nieyh.*cool

oke nieyh aku terharu nan anda.

 syikin!

keroon^^

oke aku suke sebab nieyh

nieyh snaye post nieyh tok aku:


oke senanye ramai lagi tapi tak per la ckop larh beberape org..and kat fon un ade..
tapi kata semangat la..(x perw la tapayah tulis)nggee~:D

eci nieyh bukti aku sayang kau.:)*pdhl mule2 x nak mengaku

for the last..aku sayang sangat2 kat korunk gile2..

#doakan untuk aku buad semakan semula dengan lancar!












7 comments:

  1. dek xya pindah. siyes. bes doh duduk sambest sampai fom5. sumpa. sume ada kat situ. nak agama, nak gila2, nak suka2, nak law breaker sume bole kat situ. kat tempat lain mana ada. kalau kat lua tu, bila dah alim, ti bukan sume org nak kawan ng kita, kalau dah gila2, mmg gilabetol la jdnya ti. bila dah jd law breaker. hah amek jd jahat abes ti. lau kat sambest, sume tu seimbang. xde la jht sgt xde la gila sgt. siap ada alim2 lg. stay je lah situ. ti lps recheck, insyaallah dpt gempak.patu leh stay.

    ReplyDelete
  2. syaie , aku sayang kau . seriously :'(

    ReplyDelete
  3. haha... see!ramai org syg kau krn Allah....aku juga, tapi syg ak x trluah dgn kata2..(ecceceh!) sbg tnda syg, aku akn doakan kau, terrbaik dunia akhirat, sincerely....:D <3 siti syairah....

    ReplyDelete
  4. nadwah eceeh ta leyh trluah dengan kata2..haktuiih

    ReplyDelete
  5. hoikkk ! aq nye sbb mne duh ? HAHA . aq stuju sgt nan komen k.siapkuat !!! :D
    anyway , LOVE U . <3 so much . saranghaeyo unni !

    ReplyDelete
  6. hahaha.hasya. k SIAPkuat.typo la wehhhhh

    ReplyDelete