pengikut2 ku!!

Thursday, December 29, 2011

engkau !

assalamualaikum :) sehat semua?oh harap2 semua nye sehat oke ! huhu .. mesti ramai pelajar2 sekolah tengah nak abis kan cuti2 kalian dengan manfaatnye..betol kan?kan kan kan?haha aku da tawu da dalam otak2 korunk semua..hehe..lepas nieyh ak kena tinggalkan korea <3 , muke buku , belogg ini and and semua larh yang aku gune mase cuti sebulan lebeyh nieyh..OMG!tak sanggup!haha..

nampak tak tajuk ue ? engkau kan?
korunk nak bace cite aku tak? nak tak? kalau tak nak aku ta rugi pape pun! :P
ermm jom start .:)

cerite nye begini:
'pada ary isnin yang lepas,,aku baru balek dari jalan2 bersama keluarga ku yang tersayang tok menghabiskan sisa holiday bersame.*cehh ayat tak tahn ohh.haha..lepas sampai jerp dirumah aku un on larh FB aku..bukak2 jerp engkau nieyh g post yang engkau nieyh xcident dengan menggunakan title 'adek dye'..whoa terkejut bhai!ak teroslah pegi amek encet dalam handbag aku and kol member aku gitawu pasal xcident nieyh...siyes member aku ue un terkejot gak larh dye pegi honeymoon .. pas2 aku un update larh perkmbangan engkau nieyh dari mase ke semase kuwd2 engkau nieyh ade post..kalau engkau nieyh update dye punye post aku akn kol member2 aku seramai * orang(lebih dr due)..sampai larh engkau nieyh keluar dari ospital.*oke aku sangat care pasal kau snanye..
(cite diatas nieyh spjg hari isnin malam sampai selase only oke?)

pada hari semalam,,aku nak twu larh yang sbnr2nye mcm mane dye leyh xcident sume ,, kiteowg chat la kn sampai dye tnye yang member aku mara kerw?dye tunjuk la keratan yang member aku bebel kat dye .. siyes tyme ue aku da memang pening gile2..aku dengan baek hati ye aku tanye dengan care paling lembut kuwd.
sampai larh member aku ue cakap yang senanye nieyh just rekaan semata-mata..*oke stop'

korunk da bace da?pe perasaan korunk kalau korunk ditipu?saket kan?
macam nieyh tak?

haha..hanya DIE jerp yang twu betapa saket ye hati korunk yang bentuk love ue kn..macam aku jugak...
engkau nak twu ark yang aku nieyh bgtwu sume yang rapad nan aku yang engkau xcident smpai ibu,ayah,kezen2 aku and bestie aku sendiri twu yang kau xcident..bestie aku sampai ajak visit engkau twu?aku ckp kat dyeowg suwo doakan kau tak de pape yang trok tapi tup2 aku twu yang kau tipu aku yang engkau tak xcident pun ! weyh hancor hati aku weyh . macam kena pijak2 and dibuang dalam tong sampah twu ? and aku nak say thanx sangat2 sebab kau dah wat aku nanges buad kali kedua sebab engkau ! aku ta twu ape salah aku , dosa aku kat kau ! kau nak cakap yang aku gelabah ? cakap larh aku x kesah.. kau nak marah kat aku marah la..aku twu kau buad nieyh sebab atas friendship kan tapi ermmm ntah larh aku ta twu la nak cakap cam ne ag..

last words tok engkau,
sempena minggu terima kaseh,,aku nak say thanx alot kat kau la der for anything.:)
and and aku arap sangat2 kau jangan la buad bende nieyh lagi sebab pe yang kau lafazkan itu adelah doa..*just nak ingat kan jerp
pasal yang kat chat lak yang aku send AKU ......... KAU ue tyme ue mmg ak tgh bengang gile2 kat kau..huh!
*oke chill and smile :D

4 comments:

  1. hehe . siapa lagi buat post psl alif ? HAHA

    ReplyDelete
  2. syaie ! smile ! :) haa , kan comel mcm aku tu .. haha

    ReplyDelete